You are here:

About

Despre noi

Am inceput sa circulam in Germania , Belgia , Olanda acum mai bine de 15 ani!

Cateva cuvinte despre noi

CYU’S Tour reprezinta o mica intreprindere administrata .

La inceput, acum mai bine de 15 ani, circulam ca si persoane fizice, cu turisme, in principal pentru a aduce masini din Germania, Belgia sau Olanda, pentru ca mai apoi treptat, in urma solicitarilor primite de la persoane care lucrau in Germania, sa ne specializam pe transportul de persoane cu microbuse de la adresa la adresa. 

In aceasta perioada am fost soferi, dispeceri si tot ceea ce inseamna administrare si dezvoltare.

A crescut numarul calatorilor, natural si numarul curselor, lucrurile au inceput sa se complice …
Aveam deja licenta de transport persoane, treptat am marit echipa de soferi profesionisti, incepand din 2015 am pus la punct biroul de dispecerat, si am urmarit pe cat posibil sa standardizam lucrurile in asa fel incat sa putem asigura un standard constant de siguranta si confort.

In prezent detinem microbuze si autocare de ultima generatie si soferi profesionisti . 

Va asteptam sa calatoriti cu noi !!

DE CE SA NE ALEGETI ?

Principalele beneficii oferite calatorilor nostri!

+15 ani Experienta in Transport Persoane Germania

Avem o experienta de peste 15 ani in domeniul transportului international de persoane. De la bun inceput, vremuri in care lumea se orienta mai mult spre Spania si Italia, noi am prioritizat cursele spre Germania..

Siguranta - Soferi Profesionisti si Masini Licentiate

Operam ca si persoana juridica specializata in domeniul transportului de persoana - cu licenta de transport - soferi profesionisti - acte in regula si taxele la zi. Profesionalismul aduce si obliga spre siguranta!.

Rute Optimizate

In general plecam cu minim 2 microbuse simultan, astfel putem optimiza traseele si sa minimizam km suplimentari parcursi. De asemenea, pastram un sofer si un microbus in Straubing pentru Sud si Sud-Vestul Germaniei..

Conditii Calatorie, Confort

Operam cu o flota de masini achizitionate de noi si intretinute corespunzator in service-ul nostru propriu. Scaune modificate, sisteme multimedia si monitorizare in timp real a tuturor microbuselor aflate in cursa..

FLOTA NOASTRA

Dispunem de urmatoarele